Äntligen är det dags igen!

Mynewsday är ett av Sveriges största evenemang inom PR och kommunikation. Det är mötesplatsen för dig som vill få en djupare och mer konkret förståelse för hur du ska tackla dagens föränderliga kommunikationslandskap. Vi får ständigt höra hur vi ska göra och tänka – vi har bjudit in talare under temat vi tror på: att utmana. Våra talare har vågat utmana teorier, tankesätt, kollegor och vågat se på kommunikation med nya ögon och på så sätt lyckats och sett tydliga resultat.

Utmaning, förändring och inspiration är tre ledord. Det blir helt enkelt en dag du inte vill missa.

Passar det inte att gå på Mynewsday i Stockholm?
– Inga problem! Eventet hålls varje år även i Göteborg, Malmö och Umeå!

Anmäl dig till Mynewsday Stockholm

Våra Mynewsdaytalare!

 • Karin Zingmark
  Marknadschef, Microsoft

  Mod att testa nytt och mod att misslyckas

  Karin Zingmark är marknadschef på Microsoft i Sverige sedan 2014 med uppdraget att driva transformation och förnya sättet man kommunicerar och bedriver marknadsföring. Hon har mer än 15 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i ledande befattningar inom IT, TV och Media.

  Med en stor portion nyfikenhet och ett brinnande intresse för internet är Karin med oss på Mynewsday i Stockholm och kommer prata om mod. Mod att testa nytt och mod att misslyckas. Karin kommer dela misstag hon begått och lärdomar hon dragit, och hon kommer berätta om tillfällen då hon varit rädd och osäker samt hur hon gjort för att peppa sig själv. Vänta er en personlig och öppet dragning med förhoppning att kunna inspirera till mer mod i vår bransch!

  more
 • Brit Stakston
  Författare, Föreläsare, Digital Strateg och entreprenör

  Blank Spot Project
  Brit Stakston har arbetat med internet i över 20 år och är en av landets främsta digitala opinionsbildare. Hon är en ofta anlitad expertkommentator gällande den digitala transformationen och ger även regelbundna trendanalyser om medievanor och sociala medier. Hon arbetar som rådgivare inom strategisk kommunikation och PR samt skrivit böcker på temat. Hon föreläser på Mynewsday tillsammans med Martin Schibbye om framgångsfaktorerna för utrikesreportagesajten Blankspot som slog nordiskt rekord i crowdfunding.

  more
 • Martin Schibbye
  Chefredaktör på Blank Spot Project och Journalist

  Blank Spot Project
  Martin är chefredaktör på Blankspot. Under ett reportageuppdrag i Etiopien 2011 satt han 438 dagar i fängelse för att ha gjort sitt jobb. Martin har nu snört på sig kängorna igen och lägger ner sin själ för att ge människor som annars inte träffar journalister en röst. En av tre huvudägare till Blankspot. Martin har även grundat Kalityfonden för att hjälpa journalister som hamnar i liknande situation som han själv gjorde i Etiopien.

  more
 • Pär Johansson
  Föreläsare och grundare av Glada Hudik-teatern

  Hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas.

  Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Hans devis är: det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om talangen är att stapla konservburkar eller att sjunga som en fågel. Att få visa vad man kan och få uppskattning ger ytterligare växtkraft. Pär drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle kalla det galenskap. Efter en dryg timme med både skratt och gråt får vi ett kvitto på vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Pär Johansson är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern. En teater där utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen.

  more
 • Emma Lindgren
  Kommunikationsstrateg och Skribent

  Är medarbetarna er framtida contentbyrå?
  Du har förmodligen aldrig hört talas om kommunikatören Emma Lindgren. Hon har, fram till nu, arbetat lite i det tysta. Med erfarenhet från komplexa kommunikatörsroller i världens största chokladföretag, drivs hon av att kasta omkull traditionella processer och synsätt för att framtiden ska kännas lite närmare. Hon är 27 år ung och hon älskar att utmana. Förvänta dig med andra ord inget mindre än att utmanas. I bästa fall ställs hela världen på ända. Men så tillhör hon ju den generation som präglats av konstant förändring, och som äter digitalt till frukost.

  more
 • Pixie Sartang
  Senior Strategist

  Saving brands from themselves
  Building real experiences for real people (Session in English)

  Med en frän attityd på scenen har Pixie Sartang växt fram som en engagerande och omtyckt talare i Norden. Hennes praktiska approach ser till att publiken börjar tänka efter och det finns alltid något intressant att ta med sig hem. På Super Content Marketing i våras var hon topprankad bland besökarna. Idag jobbar hon som Senior Strategist, men Innan flytten till Sverige så jobbade Pixie med digitala strategier för flera stora företag i London.

  more
 • Fredrik Hallberg
  Communications Planning Director, MEC

  Future Marketing
  Fredrik Hallberg är en av Sveriges mest seniora digitala medierådgivare och har i mer än 20 år varit verksam på några av landets största mediebyrårer. Med sin forskarbakgrund är Fredrik en frekvent anlitad och omtyckt talare på många seminarier. På Mynewsday kommer han att använda sig av empirisk forskning för att svara på frågor kring framtidens marknadsföring.

  more
 • Sofia Juhlin
  Global Head of Marketing & Communications

  Give a Beep – Hur lyckades vi nå 100 miljoner?

  Under våren så utmanade Mynewsdesk sig själva och en kund att nå 100 miljoner människor genom att aktivera sin verksamhets kärnsyfte. Det resulterade i kampanjen Give a beep för svenska Hövding. Nu ska vi få höra hur det hela gick till och hur kampanjen nådde 100 miljoner.

  Sofia Juhlin jobbar som Global Head of Marketing & Communications på Mynewsdesk.

  more
 • Hermes Holm
  Public Affairs Manager, Edelman Deportivo

  Give a Beep – Hur lyckades vi nå 100 miljoner?

  Under våren så utmanade Mynewsdesk sig själva och en kund att nå 100 miljoner människor genom att aktivera sin verksamhets kärnsyfte. Det resulterade i kampanjen Give a beep för svenska Hövding. Nu ska vi få höra hur det hela gick till och hur kampanjen nådde 100 miljoner.

  Hermes Holm jobbar som Public Affairs Manager på Edelman Deportivo.

  more
 • Anna-Katarina Skogh
  Marketing Director, Hövding

  Give a Beep – Hur lyckades vi nå 100 miljoner?

  Under våren så utmanade Mynewsdesk sig själva och en kund att nå 100 miljoner människor genom att aktivera sin verksamhets kärnsyfte. Det resulterade i kampanjen Give a beep för svenska Hövding. Nu ska vi få höra hur det hela gick till och hur kampanjen nådde 100 miljoner.

  Anna-Katarina Skogh jobbar som Marketing Director på Hövding.

  more
Event Location

Aula Medica
Nobels väg 6, Solna

Dagens schema

January 1, 1970
8:00 am - 8:45 am
Break
9:00 am - 9:35 am
Är medarbetarna er framtida contentbyrå? - Emma Lindgren
9:35 am - 10:10 am
Future of Marketing - Fredrik Hallberg
10:10 am - 10:40 am
Break
10:40 am - 11:15 am
Blank Spot Project, Från idé till realitet på 5 veckor - Brit Stakston
10:40 am - 11:15 am
Blank Spot Project, Från idé till realitet på 5 veckor - Martin Schibbye
11:15 am - 12:00 pm
Listen & Learn: The 2 key skills needed for the modern communicator to succeeed in a digital world (Session in English) - Jonathan Bean
12:00 pm - 1:00 pm
Lunch
1:00 pm - 1:30 pm
Saving brands from themselves - Building real experiences for real people (Session in English) - Pixie Sartang
1:30 pm - 2:00 pm
Hövding, Edelman och Mynewsdesk, Hur lyckades vi nå 100 miljoner?
2:00 pm - 2:30 pm
Break
2:30 pm - 3:00 pm
Mod att testa nytt och mod att misslyckas - Karin Zingmark
3:00 pm - 4:00 pm
Hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. - Pär Johansson
4:00 pm - 4:15 pm
Break

Tack för i dag!