Endelig er det tid igen!

Hvert år samler vi kommunikationsbranchen til en formiddag med spændende foredragsholdere og inspiration. Vi kalder dagen Mynewsday - måske har du været med flere gange, og måske er det første gang. Uanset hvad er du velkommen på denne inspirationsdag den 1. nov. Mynewsday er for dig, som vil få en dybere indsigt i, hvordan du skal møde morgendagens udfordringer. Hos Mynewsdesk tror vi, at fremtidens succesbrands er drevet af gode historier. Mynewsday 2016 handler om storytelling, og årets talere står klar til at inspirere, engagere og dele ud af deres bedste tips til at lykkes med storytelling. På Mynewsday får du blandt andet oplæg fra branchens dygtigste historiefortællere, indsigt i hvordan man gennemfører en succesfuld purpose-driven kampagne og viden om, hvorfor et brand ikke overlever uden dialog med kunderne. Mynewsday er en dag med inspiration til at gøre dit arbejde nemmere, sjovere og mere kreativt. Vi håber, at vi ses på Tivoli Hotel den 1. november!

Der er et begrænset antal pladser, så book din billet nu!
Event Location
Tivoli Hotel & Congress Center Arni Magnussons Gade 2 1577 København V Der er mulighed for at parkere i Tivoli Hotels parkeringshus til 20 kr. i timen.

Program Mynewsday 2016

08.30 Ankomst, morgenkaffe og registrering 09.00 Velkommen 09.15 Julie Pedersen - Momondo. Storytelling - fra strategi til succes 10.00 Per Bjerre - Folkekirkens Nødhjælp. Nå helt nye målgrupper med storytelling 10.40 Kaffepause 11.10 Per Mikael Jensen. De er Danmarks mest succesfulde kommunikatører 11.50 Jonathan Bean - Mynewsdesk. Sådan overlever moderne kommunikatører i en global verden 12.30 Frokost og netværk